top of page
Search
  • Grace Maharaj

CINECCT SLÄPPER LOSS CARNIFEX - EN SKRÄCK FRÅN "DOWN UNDER" MED AUSTRALISKA DROP BEAR-KREATUR

Updated: Jan 24




Svenska distributionsbolaget Cinecct Sweden AB, har förvärvat de nordiska rättigheterna för bio & streaming för den australienska producerade “creature-feature” filmen CARNIFEX från Dancing Road Productions.

“Carnifex” är en genrefilm inom skräckfilm som tar sig an den australiska legenden om den gigantiska köttätande koalabjörnen Drop Bear - en varelse som länge varit föremål för flera lägereldssägner och varnande viskningar bland lokalbefolkningen och nu ger den liv på bioduken.

Producerad av Helen Leake (WOLF CREEK 2) och Gena Ashwell, “Carnifex” är blandning av spänning, skräck och en touch av australisk folklore för att leverera en oförglömlig filmupplevelse.

Filmens talangfulla ensemble med skådespelare inkluderar Alexandra Park (The Royals), Sisi Stringer (Mortal Combat, The Dry 2), Harry Greenwood (Hacksaw Ridge, The Nightingale), och med en gedigen regidebut av filmredigeraren Sean Lahiff (I am Mother, Jungle, Gold).

“Carnifex” har svensk biopremiär den 26 januari 2024. Gör dig redo att bevittna mardrömmen som sjunker ner från träden - förbered dig för “Carnifex”, den ultimata australiska skräckfilmen som för alltid kommer att förändra sättet du betraktar skuggorna ovanför.

Grace Maharaj, Arvet Agency ansvarig för försäljningen på uppdrag av Dancing Road Productions.

För pressförfrågningar, intervjuer eller ytterligare information, vänligen kontakta Grace Maharaj på Grace@arvetagency.se



34 views0 comments
bottom of page